Selamat Datang ke Laman Web Rasmi Auradiva Worldwide

Auradiva Worldwide Sdn. Bhd. telah ditubuhkan pada 1 Februari 2019 dan premis perniagaannya terletak di Taman Vistana Indah, Langgar, Alor Setar, Kedah. Di asaskan oleh Puan Siti Hajar Binti Aziz, seorang yang amat berminat dalam bidang perniagaan dan produk-produk makanan tambahan yang benar-benar dapat memberi manfaat kepada pengguna-pengguna yang amat memerlukan. Di Aura Diva, pemilihan kilang dan proses pembuatan produk amat diberi perhatian dan diteliti supaya sentiasa mengikut garis panduan yang telah ditetapkan oeh kerajaan.

Visi

Komited terhadap kesihatan dan membantu rakyat Malaysia menperkayakan hidup melalui produk berkualiti dan peluang perniagaan yang melangkaui sempadan.

Objektif

  • Memasarkan produk berkualiti dan semula jadi yang menyokong kesihatan alam sejagat.
  • Membantu insan lain meneroka potensi diri untuk mencapai matlamat mereka melalui penawarkan produk yang lebih baik dan peluang masa depan dan seterusnya berkongsi dengan masyarakat untuk mencapai Kejayaan yang Cemerlang.
  • Menjadi sebuah syarikat bumiputera yang berdaya saing dan kompetitif dalam dunia perniagaan yang sangat mencabar.
  • Akan membimbing dan memberi latihan berkongsi pengetahuan agar dapat mendorong ahli Aura Diva dengan cara yang betul untuk memastikan pendapatan masa hadapan terjamin.
  • Menambah baik kehidupan bersama, memberi kelebihan kepada individu untuk memperoleh kesihatan dan kebahagiaan. Membantu ahli Aura Diva merealisasikan impian untuk mencapai kehidupan yang baik dan menjadi kenyataan.
0
0
0

Ibu Pejabat

27 Jalan Vistana Indah 1
Taman Vistana Indah
06500 Langgar Alor Star
Kedah Darul Aman

Waktu Bekerja

Isnin-Jumaat 8:30 am to 5:00 pm
Sabtu 9:30 am to 1:00 pm
Ahad Tutup

Bank Info

Nama Aura Diva Worldwide
Maybank 5627 4014 1778
CIMB 8008 6069 00

Social Media